QUI SOM

Qui som

Emporarom és una reivindicació de l’essència de l’Empordà, productes amb gust i caràcter.
Neix de la unió de diferents productors empordanesos de plantes aromàtiques i medicinals, amb la intenció de recuperar el coneixement d’aquelles plantes del nostre entorn que tradicionalment han estat usades amb finalitats curatives, culinàries o aromàtiques, desenvolupant alhora productes que siguin atractius en la societat actual. El nom neix de la unió dels mots: Empordà + Aromàtiques, que a més recorda el nom llatí d’Empúries: Emporiae.

Característiques del cultiu: Les plantes que es cultiven es troben en diferents terrenys ubicats a l’Empordà, arran de mar i a prop d’ d’espais d’interès natural. El cultiu és de producció ecològica en petites extensions de terreny on es treballa de forma artesanal tot el procés de plantació, reg, collita i assecatge de la planta.

equip emporarom

La nostra filosofia

artesanal
Producte artesanal

Seleccionem dels ingredients, tenim cura dels processos i amor pel producte, ens assegurem de mantenir els nivells de qualitat desitjats i mantenir un preu a l’abast de tothom.

innovador
Producte innovador

Sense perdre les arrels, treballem per poder oferir nous productes que sorprenguin el consumidor.

botiga proximitat emporda
Producte de proximitat

Fomentem el cultiu de plantes per a les infusions a prop del consumidor i donant vida al món rural.

ecologic
Producte ecològic

Cultiu de les plantes es fa realitzant un aprofitament respectuós dels recursos naturals i preservant el medi ambient, oferint productes de cultiu ecològic.